ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πάγωσαν» στο γήπεδο με την τρομακτική πτώση στο παρκέ με το κεφάλι (βίντεο)

«Πάγωσαν» στο γήπεδο με την τρομακτική πτώση στο παρκέ με το κεφάλι (βίντεο)

Ο Όσκαρ Ντα Σίλβα του Στάνφορντ προσπάθησε να σταματήσει τον Έβαν Μπάτι, του Κολοράντο (στον αγώνα των δύο ομάδων στο NCAA), αλλά βρήκε άσχημα με το κεφάλι στο παρκέ, χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις του. Πλάνταξε στο κλάμα ο δεύτερος.

Ο Όσκαρ Ντα Σίλβα προσπάθησε να κάνει άμυνα στον Έβαν Μπάτι, που έμπαινε με φόρα στο “ζωγραφιστό”. Η σύγκρουση -όμως- που είχαν οι δύο παίκτες, έφερε την πτώση τους στο παρκέ.

Στην προσπάθεια του να στηριχτεί από κάπου, ο παίκτης του Κολοράντο έριξε όλο του το βάρος στο κεφάλι του αθλητή του Στάνφορντ, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να χτυπήσει άσχημα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι πάντες “πάγωσαν”, αφού ο Ντα Σίλβα φάνηκε να χάνει για λίγο τις αισθήσεις του, ενώ είχε και μικρή αιμορραγία. Απ’ την μεριά του, ο Μπάτι -βλέποντας δίπλα του τον αντίπαλο του αναίσθητο- τραβούσε τα μαλλιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έφτασαν άμεσα στο πλευρό του άτυχου Γερμανού και τον φρόντισαν. Μετά από λίγο, ο Ντα Σίλβα αποχώρησε περπατώντας. Λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Μπάτι εμφανίστηκε να έχει πλαντάξει από το κλάμα, ενώ ο τηλεοπτικός φακός τον… συνέλαβε να πηγαίνει προς την πλευρά της ομάδας του Στάνφορντ και να ζητά συγγνώμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.