
Το ψευδώνυμο του είναι «Λόκο», κάτι που στα ισπανικά σημαίνει τρελός και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία ο Μαρσέλο Μπιέλσα. Σύμφωνα με όσα είπαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, είχε μια… παράξενη συνήθεια.
Είναι γνωστός και ως «Λόκο», δηλαδή… τρελός. Και αυτό έχει την δική του εξήγηση γιατί ο τεχνικός της Λιντς εκτός από τις διαφορετικές τακτικές του εντός γηπέδου, έχει ιδιαίτερες συνήθειες. Η πιο ξεχωριστή είναι ότι δεν κάθεται σχεδόν ποτέ στο κάθισμα του πάγκου, αλλά συνήθως σε ένα αποθηκευτικό κουτί. Πέρσι μάλιστα, ο Αργεντινός είχε κατηγορηθεί για κατασκοπεία καθώς είχε στείλει έναν συνεργάτη του εν κρυπτώ να βλέπει τις προπονήσεις μιας ανταγωνίστριας ομάδας.
Τώρα, κάποιοι πρώην παίκτες του αποκαλύπτουν μια άλλη περίεργη συνήθεια. Συγκεκριμένα ο Μαρκ Γκονζάλες που έχει αγωνιστεί στην Λίβερπουλ και ο διεθνής Χιλιανός Ζοσέ Πέδρο Φουενσαντίγια είχαν αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Μπιέλσα στην εθνική της Χιλής.
Βρισκόμενοι σε σόου της πατρίδας τους αποκάλυψαν ότι ο Μπιέλσα μετά από μια ήττα από το Εκουαδόρ γδύθηκε, ξάπλωσε σε ένα τραπέζι και κάθισε εκεί για μισή ώρα. «Είναι ένας περίεργος προπονητής, αυτό μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε», ανέφεραν οι δυο Χιλιανοί.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.