ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τουρκία: Πήρε εξιτήριο o Ρουστού

Τουρκία: Πήρε εξιτήριο o Ρουστού

Ο πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Τουρκίας νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και η γυναίκα του Ιζίλ ανησυχούσε πάρα πολύ έντονα για την κατάσταση του, όπως έγραψε στο instagram της.

Πάντως, ο Ρουστού Ρετσμπέρ πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο έπειτα από νοσηλεία αρκετών ημερών.

Ο παλαίμαχος διεθνής Τούρκος τερματοφύλακας στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας είχε προσλβηθεί από τον κορονοϊό, αλλά τον ξεπέρασε παρότι κινδύνευσε σοβαρά μέχρι και η ζωή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, ο 46χρονος Ρουστού κατάφερε και βγήκε νικητής από τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του και πήρε εξιτήριο για το σπίτι του, αλλά όπως είναι λογικό θα παραμείνει σε καραντίνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.