Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

UEFA: «Μέχρι 31 Ιουλίου η λήξη των πρωταθλημάτων»

UEFA: «Μέχρι 31 Ιουλίου η λήξη των πρωταθλημάτων»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Το πλάνο της για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, παρά τον κορωνοϊό, παρουσίασε η UEFA στην ECA.

Σε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στου δύο φορείς, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία επανέλαβε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε η φετινή σεζόν και για να συμβεί αυτό, έχει βγάλει το εξής πλάνο: Λήξη όλων των πρωταθλημάτων μέχρι 31 Ιουλίου, διεξαγωγή του Champions League και του Europa League τον Αύγουστο.

Η UEFA θέλει να έχουν ολοκληρωθεί ως τότε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα των χωρών για να μην επιβαρυνθούν κι άλλο τον Αύγουστο οι ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έγινε ακόμη γνωστό αν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα συνεχιστούν με διπλά ή μονά παιχνίδια.

Αυτό ενδεχομένως να ειπωθεί την Πέμπτη, όταν θα λάβει χώρα νέα τηλεδιάσκεψη, η οποία θεωρείται και η πιο κρίσιμη, ανάμεσα στην UEFA και στις 55 ομοσπονδίες – μέλη της.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.