ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Παναθηναϊκός: Γιώργος Βόβορας ο «αντί-Πιτίνο»

Παναθηναϊκός: Γιώργος Βόβορας ο «αντί-Πιτίνο»

Ο αντικαταστάτης του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, θα είναι ο Γιώργος Βόβορας, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει ήδη σηκώσει μανίκια και να ετοιμάζει την ομάδα της νέας σεζόν.

Ο Ελληνας τεχνικός θα επιχειρήσει να μπει στα παπούτσια του Hall of Famer τεχνικού που αποχώρησε από τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης.

Η διοίκηση της ΚΑΕ ανακοίνωσαν την απόφασή της στον 43χρονο, με τον ίδιο να σηκώνει αμέσως μανίκια, καθώς έπειτα από εξαετή συνολικά παρουσία ως βοηθός προπονητή στην ομάδα (2012-2014 στο πλευρό του Αργύρη Πεδουλάκη, 2016-2020 στο πλευρό Τσάβι Πασκουάλ, Αργύρη Πεδουλάκη και Ρικ Πιτίνο), έφτασε η ώρα να πάρει γίνει επισήμως head coach.

Ο Γιώργος Βόβορας χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, όπως και του κόσμου του Παναθηναϊκού και πλέον θα έχει τη μεγάλη ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία, για να καθοδηγήσει τους «πράσινους» τη νέα σεζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικές ανακοινώνεις αναμένονται τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου, ενώ πιθανότατα να δοθεί και συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος επιθυμεί να τοποθετηθεί αρκετά ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.