
Αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Μπράντον Πολ, Γουέιντ Μπόλντγουιν και Ντουάιτ Μπάικς καθώς οι “ερυθρόλευκοι” θα λύσουν τη συνεργασία μαζί τους.
Ο Ολυμπιακός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον πάγκο, “χτίζεται” από την αρχή και κάποιοι όπως είναι λογικό δεν έχουν θέση στην ομάδα της νέας σεζόν.
Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι Αμερικανοί Μπράντον Πολ, Γουέιντ Μπόλντγουιν και Ντουάιτ Μπάικς για τους οποίους, όπως αναφέρει το “Eurohoops”, οι “ερυθρόλευκοι” θα ενεργοποιήσουν την οψιόν που τους επιτρέπει να τους αφήσουν ελεύθερους, ώστε να ανοίξει χώρος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στήσει την ομάδα που θέλει με τα δικά του εργαλεία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.