
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σήμερα Δευτέρα (6/7) τόνισε ότι οι ΗΠΑ είτε θα συνάψουν συμφωνία με το Ιράν είτε θα «ολοκληρώσουν το έργο».
Παράλληλα ανέφερε ότι το Ιράν θα προτιμούσε να συνάψει συμφωνία.
Όπως χαρακτηριστικά είπε:
«Θα κερδίσουμε είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο. Θα κάνουμε μια συμφωνία ή θα ολοκληρώσουμε τη δουλειά, εντάξει. Και δεν θα είναι δύσκολο να ολοκληρώσουμε τη δουλειά.
Θα προτιμούσα να κάνω μια συμφωνία, επειδή δεν θέλω να επηρεάσω 91 εκατομμύρια ανθρώπους. Μπορούμε να γκρεμίσουμε τις γέφυρές τους σε μία ώρα. Μπορούμε να διακόψουμε την παροχή ενέργειάς τους.
Μπορούμε να εξουδετερώσουμε τον ηλεκτρισμό και τα εργοστάσια παραγωγής ενέργειας. Και θα έλεγα ότι σε ένα μικρό μέρος ενός απογεύματος, κάθε εργοστάσιο θα έχει εξαφανιστεί. Και το ξέρουν αυτό».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.