ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φουενλαμπράδα: Στα 16 τα κρούσματα κορωνοϊού στον σύλλογο – Λιποθυμικό επεισόδιο για ποδοσφαιριστή

Φουενλαμπράδα: Στα 16 τα κρούσματα κορωνοϊού στον σύλλογο – Λιποθυμικό επεισόδιο για ποδοσφαιριστή

Από το κακό στο χειρότερο φέρεται να πηγαίνει η κατάσταση στην Φουενλαμπράδα, καθώς τα κρούσματα κορωνοϊού αυξήθηκαν και έφτασαν τα 16, ενώ ένας ποδοσφαιριστής υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Η αποστολή της ομάδας που είχε ταξιδέψει στην Κορούνια για το ματς με τη «Ντέπορ», η οποία υποβιβάστηκε με την αναβολή του δικού της αγώνα και τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων, παραμένει σε ξενοδοχείο καραντίνας.

Εκεί, οι νέες εξετάσεις στους παίκτες παρουσίασαν νέα κρούσματα, τα οποία πλέον στο εσωτερικό της ομάδας έφτασαν στα 16! Ένας εκ των νοσούντων παικτών υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο το πρωί της Παρασκευής διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής, όμως, δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία και πιθανολογείται πως αυτό προκλήθηκε από αδυναμία του οργανισμού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λέγεται πως τα προηγούμενα 24ωρα είχε και πολύ υψηλό πυρετό…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.