
Ο Βασίλης Μπάρκας ανακοινώθηκε από τη Σέλτικ και έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση με τους Σκωτσέζους.
Δεν έχασε καθόλου χρόνο ο Βασίλης Μπάρκας. Πήγε στη Σκωτία, ανακοινώθηκε την Πέμπτη (30.07.2020) και μια ημέρα μετά έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα της Σέλτικ.
«Καλώς ήρθες Βασίλη Μπάρκα. Ο νέος μας τερματοφύλακας, προπονείται στο Lennoxtown σήμερα», αναφέρουν οι “¨Καθολικοί” στο… τιτίβισμα τους για τον πρώην πορτιέρε της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στη Σκοτία, ο Μπάρκας είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού την ερχόμενη Κυριακή, στην πρεμιέρα της σκωτσέζικης Premier League κόντρα στην Χάμιλτον.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.