ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γιατί ο Λ.Μέσι αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον Κ.Μανωλά (βίντεο)

Γιατί ο Λ.Μέσι αρνήθηκε να δώσει το χέρι στον Κ.Μανωλά (βίντεο)

Ενοχλημένος με τον Κώστα Μανωλά ήταν ο Λιονέλ Μέσι και αρνήθηκε να τον χαιρετήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Νάπολι, στο «Καμπ Νου».

Οι Καταλανοί εξασφάλισαν την παρουσία τους στη φάση των «16» του Champions League, αλλά ο Αργεντινός σούπερ σταρ αρνήθηκε να χαιρετίσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις πριν από το ματς που δεν φοβάται τους «μπλαουγκράνα» και ειδικά τον 33χρονο επιθετικό, ενώ δεν είναι εν γένει συμπαθής στη Βαρκελώνη, καθώς είχε αποκλείσει την ομάδα -με δικό του γκολ- την εποχή που αγωνιζόταν στη Ρόμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.