
Ανακοινώθηκε ο διαιτητής του τελικού Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή στις 22:00 στο «Ντα Λουζ».
Ο 44χρονος Ιταλός, Ντανιέλε Ορσάτο, θα είναι ο “άρχοντας” του τελικού του Champions League, όπως ανακοίνωσε η UEFA.
Την τρέχουσα σεζόν «σφύριξε» σε οκτώ παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντεστερ Σίτι για τη φάση των «16», τον Φεβρουάριο.
Επίσης, ο Ορσάτο διαιτήτευσε και τον προημιτελικό Γουλβς-Σεβίλη στο φάιναλ έιτ του φετινού Europa League που διεξάγεται στη Γερμανία, ενώ πέρυσι ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό της διοργάνωσης, στον οποίο αναμετρήθηκαν Τσέλσι και Άρσεναλ.
Στον τελικό της Λισαβόνας ο Ορσάτο θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λορέντζο Μανγκανέλι και Αλεσάντρο Τζιαλατίνι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρουμάνος Οβίντιου Χατσεγκάν. Διαιτητής VAR θα είναι ο Ιταλός Μασιμιλιάνο Ιράτι, ενώ καθήκοντα AVAR θα έχει ο συμπατριώτης του, Μάρκο Γκουίντα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.