«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος που θυμίζουν… Περού (φωτό)

Αυτές είναι οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος που θυμίζουν… Περού (φωτό)

Τις νέες εμφανίσεις που θα φορούν οι διεθνείς μας στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος στο Nations League παρουσίασε η ΕΠΟ.

Οι νέες φανέλες της Εθνικής Ελλάδας φέρουν την υπογραφή της Nike και θα κάνουν πρεμιέρα στον αγώνα με τη Σλοβενία την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, για την 1η αγωνιστική του Nations League.

Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, στη φανέλα κυριαρχεί μια διαγώνια λωρίδα που μετά το σημείο του στέρνου μετατρέπεται σε λεπτές ρίγες. Οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής θυμίζουν αρκετά αυτές που φορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Περού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.