ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Μ.Μπαλοτέλι είπε τέλος στην άτακτη ζωή – Αρραβωνιάστηκε την καυτή ριάλιτι περσόνα Α.Μεσίνα

Ο Μ.Μπαλοτέλι είπε τέλος στην άτακτη ζωή – Αρραβωνιάστηκε την καυτή ριάλιτι περσόνα Α.Μεσίνα

Ο Μάριο Μπαλοτέλι φέρεται να έχει βαλθεί να βάλει τέλος στην άτακτη ζωή και επέλεξε να καταλήξει να έχει δίπλα του για το υπόλοιπο της ζωής του την καυτή Αλέσια Μεσίνα.

Το όνομα του έχει φιγουράρει πολλές φορές στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά εξαιτίας του άτακτου βίου του.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα απασχολεί τόσο για την προσωπική του ζωή, όσο και για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Μετά την Μπρέσια, ο Μάριο Μπαλοτέλι για τον οποίο… έπαιξε δυνατά και το όνομα της Μπεσίκτας, φαίνεται ότι έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η «Gazzetta dello Sport», υποστηρίζει ότι ο «Super Mario» τα βρίσκει με την Τζένοα για συμβόλαιο ενός έτους με την προοπτική επέκτασής του για ακόμα έναν.

Ετσι, φαίνεται ότι μετά τις Ίντερ, Μίλαν και Μπρέσια, η Τζένοα θα γίνει ο τέταρτος σταθμός του στη Serie A.

Όπως φαίνεται ο εκκεντρικός άσος έχει ακόμη ένα λόγο να παραμείνει στην Ιταλία, αφού σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο είναι τρελά ερωτευμένος με το 27χρονο μοντέλο, Αλέσια Μεσίνα.

Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει 500 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, ενώ έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ριάλιτι σόου στην γειτονική χώρα, όπως το Temptation Island καθώς και την ιταλική έκδοση του Big Brother.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ιταλικό περιοδικό Chi δημοσίευσε μάλιστα φωτογραφίες της εκρηκτικής Μεσίνα με τον Μπαλοτέλι σε εστιατόριο της Σικελίας, κάνοντας λόγο μάλιστα και για την πιθανότητα ενός κρυφού αρραβώνα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.