ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ασταμάτητος στο χώμα ο Σ.Τσιτσιπάς – Ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ν.Λάγιοβιτς

Ασταμάτητος στο χώμα ο Σ.Τσιτσιπάς – Ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ν.Λάγιοβιτς

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Ντούσαν Λάγιοβιτς, το εμπόδιο του οποίου ξεπέρασε άνετα με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Hamburg European Open.

O Στεφ χρειάστηκε 96 λεπτά για να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο του 30χρονου Σέρβου (Νο.24) με 7-6(5), 6-2 και θα περιμένει τώρα τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον απρόβλεπτο Αλεξάντερ Μπούμπλικ και τον εξαιρετικό στο χώμα Κριστιάν Γκαρίν.

Είναι o 8oς ημιτελικός του σε τουρνουά της κατηγορίας ATP 500, όμως δεν έχει φτάσει ποτέ ως το τέλος, δηλαδή ως την κατάκτηση του τίτλου. Σίγουρα τώρα είναι η ευκαιρία του!

Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, με τους δύο αντιπάλους να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους για μπρέικ (0/3 ο Λάγιοβιτς, 0/1 ο Στέφανος). Οι διαφορές, λοιπόν, λύθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ο ο Τσιτσιπάς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν με ένα αβίαστο λάθος του ο Λάγιοβιτς πέρασε μπροστά με 3-5.

Παίζοντας, ωστόσο, εκπληκτικό τένις από εκείνο το σημείο, ο Στεφ γύρισε την εις βάρος του κατάσταση «γράφοντας» το 1-0 με πολύ εντυπωσιακό τρόπο.

Έκανε, μάλιστα, και μπρέικ στο άνοιγμα του δεύτερου σετ και παρότι ο Λάγιοβιτς το πήρε πίσω, δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο όταν ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-1. Αν και είχε δύο μπρέικ πόιντ!

Ο Στεφ όχι μόνο εδραίωσε το προβάδισμά του, αλλά και σημείωσε νέο μπρέικ για το 4-1, ξεκαθαρίζοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μόνο που κατάφερε ο Λάγιοβιτς ήταν να μειώσει σε 5-2 (αφού έσβησε και δύο ματς πόιντ του 22χρονου Έλληνα), για να έρθει στη συνέχεια το επιτυχημένο service game του Στέφανου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.