
Ακούραστος φαίνεται πως είναι ο Καζουγιόσι Μιούρα, καθώς σε ηλικία 53 ετών, 8 μηνών και 23 ημερών αγωνίστηκε σε αναμέτρηση της πρώτη κατηγορίας της Ιαπωνίας.
Ο Ασιάτης στράικερ μπήκε στο 87ο λεπτό στη νίκη της Γιοκοχάμα επί της Βίσελ Κόμπε με σκορ 2-1 κι έσπασε το ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος.
㊗️\NEW RECORD/㊗️#横浜FC の#三浦知良 選手が本日行われた#ヴィッセル神戸 戦に出場し、
J1最年長出場記録を
53歳8か月13日に更新しました‼️おめでとうございます🎉@yokohama_fc #Jリーグ pic.twitter.com/xK1EYVZYqA
— Jリーグ(日本プロサッカーリーグ) (@J_League) November 8, 2020
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.