Στην Γάζα οι Τούρκοι ως... «ειρηνευτές» αποφάσισαν οι ΗΠΑ! Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας...

UEFA: Σκέψεις για χρήση της «τεχνητής νοημοσύνης» στο οφσάιντ

UEFA: Σκέψεις για χρήση της «τεχνητής νοημοσύνης» στο οφσάιντ

Σε μία πρωτόγνωρη απόφαση αναμένεται να προχωρήσει η UEFA, που σκέφτεται την χρήση «τεχνητής νοημοσύνης» για τις φάσεις του οφσάιντ.

Την… επανάσταση στο χώρο της διαιτησίας προσπαθεί να φέρει η παγκόσμια ομοσπονδία, όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα των “Times”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παγκόσμια ομοσπονδία βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις εταιρείες οι οποίες από το νέο έτος θα αρχίσουν δοκιμές πάνω σε ένα προηγμένο σύστημα για περιπτώσεις οφσάιντ.

Το εν λόγω σύστημα θα χρησιμοποιεί μία αυτόματη ανίχνευση της μπάλας, παρακολουθώντας τα άκρα των παικτών με βάση συγκεκριμένους αλγόριθμους, παράγοντας τρισδιάστατα μοντέλα στη θέση των ποδοσφαιριστών.

Σκοπός της συγκεκριμένης τεχνολογίας είναι να λαμβάνονται οι σχετικές αποφάσεις για οφσάιντ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και ο στόχος της FIFA είναι να εφαρμοστεί στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.