ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παραμένει τελευταία η Λαμία – Ισοπαλία (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης

Ελληνικό πρωτάθλημα: Παραμένει τελευταία η Λαμία – Ισοπαλία (2-2) με τον Αστέρα Τρίπολης

Η Λαμία παραμένει στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, καθώς έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα της.

Η πρώτη αξιοσημείωτη φάση του παιχνιδιού, ήταν και αυτή που έφερε το 0-1, αφού στο 40′ ο Ριέρα σέντραρε, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αντέτζο, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Μπαράλες ευστόχησε και έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Με τον ίδιο τρόπο όμως, στο ξεκίνημα του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 56′, ήρθε η ισοφάριση των γηπεδούχων: Ανατροπή του Ντέλετιτς, πέναλτι, εκτέλεση του ίδιου παίκτη και 1-1.

Με ψυχολογία πλέον, η Λαμία έψαξε το δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 69′ με το συρτό σουτ του Τσούκαλου που είχε μπει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα, αλλά στο 78′, σε μια φάση διαρκείας, ο Ριέρα από κοντά έκανε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό στον Αστέρα, στερώντας από τους γηπεδούχους, οι οποίοι στο… 98′ είχαν μεγάλη ευκαιρία με το τετ α τετ του Τσούκαλου, την πρώτη τους νίκη.

Λαμία: Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαχανάκ, Ρόμανιτς, Μπουλούλης (99′ Σαραμαντάς), Μπεχαράνο, Αραμπούλι (66′ Τσούκαλος), Καραμάνος, Ντέλετιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (75′ Μ. Φερνάντεθ), Βαλιέντε (88′ Ιγκλέσιας), Ριέρα (88′ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75′ Γκόμες), Κρέσπι (61′ Τιλίκα), Μπαράλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.