ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας: «Καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας: «Καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ»

Ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος μίλησε για τα σενάρια που θέλουν το χρονοδιάγραμμα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να αλλάζει και να έρχονται μεγάλες καθυστερήσεις.

Πιο συγκεκριμένα ξεκαθάρισε ότι η συνεργασία με τα αρμόδια υπουργεία είναι άριστη και τόνισε πως οι όποιες καθυστερήσεις υπάρχουν οφείλονται σε… αναπόφευκτες γραφειοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται από κάποιες υπηρεσίες που εμπλέκονται στο πρότζεκτ.

«Το χρονοδιάγραμμα στο γήπεδο δεν έχει αλλάξει. Μια παρωνυχίδα την παρουσιάζουμε σαν διαμπερές τραύμα. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι άψογη. Θεωρώ πως γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν όλα τα έργα της επικράτειας έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία των υπογραφών. Μέχρι πρότινος δεν επιτρεπόταν στο άλσος οποιαδήποτε πολιτιστική και αθλητική δραστηριότητα. Έχεις τέτοιο διαμάντι στην περιφέρεια, είναι ένας χώρος ανεκμετάλλευτος. Δεν μιλώ για επιχειρηματικά συμφέροντα που κάποιοι θέλουν να βάλουν στο τραπέζι, αλλά για να χρησιμοποιηθεί από τον Δήμο προς όφελος των πολιτών», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι όποιες παρεμβάσεις και η όποια εμπλοκή της ΑΕΚ στο άλσος έχει να κάνει με τους αναδασμούς και στους πεζοδρόμους. Ήδη έχουν δρομολογηθεί, ήδη υπάρχουν μελέτες συνυπολογίζοντας τη γραφειοκρατία του ελληνικού Δημοσίου. Η συνεργασία με το Υπουργείο είναι αγαστή και όποια καθυστέρηση υπάρχει έχει να κάνει με τα γρανάζια της γραφειοκρατίας. Καταλαβαίνω τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, την ανυπομονησία και το πάθος τους. Να είναι σίγουροι όμως πως όσα έχουν γίνει το τελευταίο 14μηνο που είμαστε δημοτική αρχή δεν είχαν γίνει τα προηγούμενα πέντε χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.