
Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μίλησε για το θέμα του Λιονέλ Μέσι και την επιθυμία που είχε το καλοκαίρι να αποχωρήσει από το σύλλογο της καρδιάς του.
Ο Ισπανός αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη παραμονή του Αργεντινού στους «μπλαουγκράνα» και ανέφερε πως όσο αγωνίζεται στην ομάδα υπάρχει πάντοτε η ελπίδα να συνεχίσει να φορά τα χρώματα της Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια ακόμη.
«Όσο αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, υπάρχει πάντοτε η ελπίδα. Ευελπιστούμε να τον πείσουμε να αλλάξει γνώμη και να μείνει στην ομάδα πολλά χρόνια ακόμα» δήλωσε ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον τέσσερις μήνες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.