
Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ ανακοίνωσε ο Πάμπλο Γκαρσία.
Στη σημερινή προπόνηση (23/1) στη Νέα Μεσημβρία, οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με δρομικές ασκήσεις, με την συνέχεια ήταν αφιερωμένη στην τακτική και τις στατικές φάσεις.
Ο Πάμπλο Γκαρσία θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του Ενέα Μιχάι που αναρρώνει εδώ και καιρό από τον τραυματισμό του. Επίσης εκτός έμειναν για αγωνιστικούς λόγους οι Αντόνιο Τσόλακ και Γιάννης Μιχαηλίδης.
Αναλυτικά οι παίκτες που επιλέχθηκαν από το τεχνικό τιμ και βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ .
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.