ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Champions League: «Σφράγισε» το εισιτήριο η Μπάγερν Μονάχου – Βήμα πρόκρισης για την Τσέλσι

Champions League: «Σφράγισε» το εισιτήριο η Μπάγερν Μονάχου – Βήμα πρόκρισης για την Τσέλσι

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκαν οι αναμετρήσεις στην φάση των “16” του Champions League, με την Μπάγερν Μονάχου να επικρατεί άνετα της Λάτσιο με 4-1 και την Τσέλσι να πραγματοποιεί βήμα πρόκρισης με τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης Βαυαροί πήγαν στη Ρώμη αποφασισμένοι να τελειώσουν από το πρώτο παιχνίδι την υπόθεση-πρόκριση και το έκαναν. Πολύ εύκολα μάλιστα. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ άνοιξε το σκορ στο 9′ με τον Λεβαντόφσκι μετά το μεγάλο λάθος του Μουσάκιο και από εκεί και πέρα δεν υπήρχε γυρισμός…

Στο 24′ ο Μουσιάλα με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα για το 0-2 και στο 42′ ο Σανέ ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απόκρουση του Ρέινα στην προσπάθεια του Κομάν, γράφοντας το 0-3. Σκορ που έκρινε, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα πάντα από το πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου, πάντως, το σκορ ανέβηκε κι άλλο, αφού το αυτογκόλ του Ατσέρμπι στο 47′, μετά τη γρήγορη αντεπίθεση της Μπάγερν, έφερε το 0-4! Η βραδιά εξελισσόταν εφιαλτικά για τη Λάτσιο που κατάφερε πάντως στο 49′ να πετύχει κι αυτή ένα γκολ, μειώνοντας σε 1-4, με το συρτό σουτ του Κορέα εντός περιοχής.

Κάπου εκεί σταμάτησαν και τα γκολ, με τους Βαυαρούς να παίρνουν μεγάλη νίκη στο Ολίμπικο και να είναι σίγουροι, αφού στη ρεβάνς δεν γίνεται να αλλάξει κάτι, για την πρόκρισή τους στους προημιτελικούς.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι 0-1: Αγγίζει την οκτάδα με την γκολάρα του Ζιρού

Τα παιχνίδια της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε σπάνια έχουν τρελό ρυθμό ή πολλές φάσεις, οπότε μάλλον δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο. Κάποια λάθη, είτε από τη μία είτε από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε γκολ αλλά έκαναν λάθη και οι επιτιθέμενοι, οπότε φυσιολογικά το πρώτο μέρος βγήκε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο οι Ισπανοί μπήκαν με περισσότερη διάθεση να επιτεθούν και λίγο, χωρίς όμως να καταφέρουν να προβληματίσουν την Τσέλσι. Αντιθέτως, οι Άγγλοι ήταν πιο πειστικοί όταν έβγαιναν μπροστά και τελικά σκόραραν στο 71′ με εκπληκτικό ανάποδο ψαλιδάκι του Ζιρού (0-1), παίρνοντας έτσι τη νίκη και σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στους προημιτελικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.