ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χωρίς θεατές από το εξωτερικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο

Χωρίς θεατές από το εξωτερικό οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο

Η Ολυμπιακή Οργανωτική Επιτροπή του Τόκιο 2020 ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα επιτραπεί η παρουσία θεατών από το εξωτερικό, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων που έχουν προγραμματιστεί γι’ αυτό το καλοκαίρι.

«Πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση» ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, έπειτα από την διαδικτυακή σύσκεψη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, της ιαπωνικής κυβέρνησης, της κυβέρνησης του Τόκιο, της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής και των τοπικών διοργανωτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 1 εκατομμύριο εισιτήρια έχουν πωληθεί σε κόσμο εκτός Ιαπωνίας. Οι διοργανωτές έχουν υποσχεθεί επιστροφές χρημάτων, αλλά αυτό θα καθοριστεί από τους λεγόμενους Εξουσιοδοτημένους Μεταπωλητές Εισιτηρίων που χειρίζονται τις πωλήσεις εκτός Ιαπωνίας. Την ίδια στιγμή, δεν θα καλυφτεί το κόστος για τις κρατήσεις ξενοδοχείων που πρέπει να ακυρωθούν.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο 2020 που αναβλήθηκαν πέρυσι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν προγραμματιστεί για το διάστημα 23 Ιουλίου – 8 Αυγούστου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.