ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ιστορική αλλαγή για την Euroleague – Στα χέρια των ομάδων η διοργάνωση

Ιστορική αλλαγή για την Euroleague – Στα χέρια των ομάδων η διοργάνωση

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια ο Τζόρντι Μπερτομέου μένει εκτός Δ.Σ της Euroleague, καθώς με ψήφους 11-0 το κουμάντο αναλαμβάνουν οι ομάδες.

Η σημερινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων αποφάσισε με ψήφους 11-0 την αποχώρηση του Ισπανού παράγοντα, που θα μείνει στην θέση του CEO με αρκετό… ψαλίδι στις αρμοδιότητές του και με status περιθωριοποίησης.

Φυσικά όλα ξεκίνησαν από την επανάσταση των 7 ομάδων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Εφές, Μακάμπι, ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις, Αρμάνι) στην Αθήνα, που λίγο αργότερα μετουσιώθηκε και σε πρόταση μομφής εναντίον του Μπερτομέου. Στη συνέχεια είχαμε και την πρώτη νίκη των συλλόγων, που ήταν το «ορεκτικό» για την σημερινή (11/6) απόφαση.

Η αρχή έγινε και πλέον πήρε επίσημη μορφή, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως η Price Waterhouse Cooper (PwC) θα αναλάβει τον έλεγχο των οικονομικών δεδομένων και θα «τρέξει» έναν γενικό έλεγχο για όσα συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Από εκεί ίσως προκύψουν και άλλα ζητήματα, που με την σειρά τους θα δημιουργήσουν χώρο για νέες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κλείνοντας, να σημειώσουμε ότι ο Παναθηναϊκός εκπροσωπείται στο Δ.Σ από τον Τάκη Τριαντόπουλο και ο Ολυμπιακός από τον Γιώργο Σκινδήλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.