ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η τενίστρια Σέλμπι Ρότζερς ξεσπάει: «Μακάρι να μην υπήρχαν social media – Σίγουρο πως θα δεχθώ απειλές»

Η τενίστρια Σέλμπι Ρότζερς ξεσπάει: «Μακάρι να μην υπήρχαν social media – Σίγουρο πως θα δεχθώ απειλές»

H Αμερικανίδα τενίστρια Σέλμπι Ρότζερς ξέσπασε λέγοντας πως «μακάρι να μην υπήρχαν social media» μετά τα όσα συνέβησαν από τον αποκλεισμό της από το US Open από την Έμμα Ραντουκάνου. Η Σέλμπι σημείωσε ότι κάποιοι παίκτες ανησυχούν πάρα πολύ από τα επιθετικά μηνύματα που λαμβάνουν.

Χαρακτηριστικά, η Σέλμπι τόνισε πως «ξέρει τι την περιμένει» μετά την ήττα της από τη νεαρή Βρετανίδα τη Δευτέρα.

«Προφανώς κάποιες φορές μας αρέσει η δημοσιότητα όμως μετά υπάρχει και το σήμερα και θα έχω εννιά εκατομμύρια απειλές. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου θα έλεγα πως το έχω συνηθίσει. Κατά κάποιον τρόπο, εύχομαι να μην υπήρχαν τα social media» είπε η 27χρονη τενίστρια, Νο.43 στην παγκόσμια κατάταξη.

«Μπορείς ίσως να ρίξεις μια ματιά τώρα στο προφίλ μου – Πιθανόν είμαι “χοντρό γουρούνι” και λέξεις που δεν μπορώ να ξεστομίσω. Όμως, έτσι είναι, προσπαθείς να το προσπερνάς» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.