ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξανά στο βάθρο η Αθηνά Ωνάση! – Βρίσκει τον παλιό της εαυτό η «εγγονή του Αρίστου»

Ξανά στο βάθρο η Αθηνά Ωνάση! – Βρίσκει τον παλιό της εαυτό η «εγγονή του Αρίστου»

Το ότι πλέον η Αθηνά Ωνάση έχει γυρίσει σελίδα και έχει ξεπεράσει απόλυτα τον χωρισμό της είναι γεγονός.

Το αποδεικνύει άλλωστε με κάθε εμφάνιση της τον τελευταίο καιρό. Έχει ξαναβρεί τον εαυτό της, έχει πάρει κιλά και πλέον χαμογελά με κάθε ευκαιρία. Και επειδή ενός… καλού μύρια έπονται, η χρυσή κληρονόμος, όπως αναφέρει το Secret ύστερα από πολλούς αγώνες στους οποίους συμμετείχε, κατέκτησε αυτή τη φορά μια θέση στο βάθρο.

Η ιππασία φυσικά και δεν έφυγε ποτέ από τη ζωή της. Ήταν, άλλωστε, ακόμα και στη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τον χωρισμό της, η «ψυχοθεραπεία» της. Πριν από λίγες ημέρες, η Αθηνά Ωνάση βρέθηκε στη Ρώμη με αφορμή το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιππασίας. Η χρυσή κληρονόμος έδωσε το «παρών» όπου πραγματοποιούνται για τέταρτη χρονιά οι ιππικοί αγώνες, με την ίδια να εμφανίζεται σε πολύ καλή φόρμα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πολύωρες ώρες προπόνησης και η αφοσίωση της της βγήκαν σε καλό και δικαιώθηκε, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση. Η Αθηνά Ωνάση τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει το προφίλ της και δεν φοβάται να ποζάρει με φίλους αλλά και φαν της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.