ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τένις: Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ 0-1 – Σε εξέλιξη ο αγώνας

Τένις: Τσιτσιπάς – Μεντβέντεφ 0-1 – Σε εξέλιξη ο αγώνας

Ένα βήμα πριν τον τελικό του ATP 1000 Rolex Shangai Masters βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά τον… άθλο κόντρα στον κορυφαίο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Έλληνας τενίστας καλείται να αποκλείσει τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ. Ο εταίρος φιναλίστ του τουρνουά της Σανγκάης θα προκύψει από τη “μάχη” του Ζβέρεφ με τον Μπερετίνι.Μπροστά σε μια ακόμα μεγάλη πρόκριση στην καριέρα του βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 20χρονος Ελληνας τενίστας αντιμετωπίζει τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ στα ημιτελικά του ATP 1000 Rolex Shangai Masters και θέλει να κάνει μια ακόμα έκπληξη!

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε στο tie-break από τον Ρώσο τενίστα με 6-7(5).

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στους “4” του τουρνουά, έχοντας αποκλείσει στην προηγούμενη του φάση -και με ανατροπή- το νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να περηφανεύεται έτσι ότι έχει νικήσει τους τρεις κορυφαίους -βάσει του ATP Ranking- συναδέλφους του στον κόσμο κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς (Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.