ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με… «αέρα» ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά με Ν.Τζόκοβιτς – «Διέλυσε» και τον Ντε Μινόρ

Με… «αέρα» ο Τσιτσιπάς στα προημιτελικά με Ν.Τζόκοβιτς – «Διέλυσε» και τον Ντε Μινόρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τη φόρμα του και κόντρα στον Ντε Μινόρ, επικρατώντας εύκολα με 2-0 σετ για την 100η του νίκη στο τουρ, αλλά και την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Paris Masters, όπου θα αντιμετωπίσει το Νο1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι βρίσκεται μπροστά στον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά την άνετη πρόκρισή του επί του Άλεξ Ντε Μινόρ με 2-0 σετ (6-3, 6-4), στη φάση των “16” του Masters του Παρισιού.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα έχει την ευκαιρία να δώσει μία ακόμη μεγάλη “μάχη” κόντρα στο Νο1 του κόσμου, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον οποίο και κέρδισε στην τελευταία τους φετινή “μονομαχία”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς θα αναμετρηθεί αύριο με τον Σέρβο θρύλο του αθλήματος, μετά την ιστορική 100η του νίκη στο τουρ επί του ανερχόμενου Ισπανού τενίστα. Στο πρώτο σετ ο Έλληνας έκανε αμέσως break για το 3-0 και το τελικό 6-3, ενώ το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο σετ, αλλά μετά το προβάδισμα 2-1, ο Ντε Μινόρ ισοφάρισε 4-4 με δικό του μπρέικ. Το Νο7 του κόσμου “απάντησε” όμως αμέσως και “έκλεισε” το σετ με 6-4 και το ματς με 2-0.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.