ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οpen Αυστραλίας: Σάλος με τενίστα που ζήτησε από κορίτσι να του καθαρίσει τη μπανάνα – Παρενέβη ο διαιτητής (βίντεο)

Οpen Αυστραλίας: Σάλος με τενίστα που ζήτησε από κορίτσι να του καθαρίσει τη μπανάνα – Παρενέβη ο διαιτητής (βίντεο)

Αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του Γάλλου τενίστα Elliot Benchetrit σε προκριματικό αγώνα για το Open της Αυστραλίας να ζητήσει από ένα κορίτσι για τις μπάλες να του καθαρίσει τη μπανάνα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Γάλλος τενίστας που είναι στην 229η θέση της παγκόσμιας κατάταξης να διατυπώνει το αίτημά του στο κορίτσι το οποίο τον κοιτάζει αμήχανα.

https://twitter.com/AlexTheodorid1s/status/1218822957209776128
Την αμηχανία έλυσε ο διαιτητής της αναμέτρησης ο οποίος ζήτησε από τον Benchetrit να καθαρίσει μόνος του το φρούτο του.

Ο Γάλλος τενίστας διατύπωσε το αίτημά του επειδή είχε αρκετά από τα δάχτυλά του καλυμμένα με επίδεσμο επειδή είχαν φουσκάλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Benchetrit ξεπέρασε, πάντως, την αμηχανία με επιτυχία καθώς κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα και να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης στην οποία θα αντιμετωπίσει το νο91 της παγκόσμιας κατάταξης τον Ιάπωνα Yuichi Sugita.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.