ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι νεαρές τενίστριες που εντυπωσίασαν τον Στ.Τσιτσιπά – «Αυτό είναι πραγματικά ωραίο να το βλέπεις» (βίντεο)

Οι νεαρές τενίστριες που εντυπωσίασαν τον Στ.Τσιτσιπά – «Αυτό είναι πραγματικά ωραίο να το βλέπεις» (βίντεο)

Στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην πόλη της Λιγουρίας, δύο νεαρές τενίστριες βρήκαν έναν δημιουργικό τρόπο για να παίξουν τένις από το σπίτι, διατηρώντας παράλληλα την απαραίτητη κοινωνική αποστασιοποίηση εν μέσω του κορωνοϊού.

Τα δύο κορίτσια παίζουν τένις από τις ταράτσες τους και δείχνουν να διασκεδάζουν πολύ.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral με πάνω επτά εκατομμύρια προβολές στο Twitter και έγινε αμέσως ένα από τα πιο δημοφιλή tweets στην ιστορία του λογαριασμού ATP Tour, που ανάρτησε το βίντεο.

Το στιγμιότυπο δεν πέρασε απαρατήρητο και από τον δημοφιλή Έλληνα τενίστα, Στέφανο Τσιτσιπά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς ανάρτησε το βίντεο στο λογαριασμό και σχολίασε: «αυτό είναι πραγματικά ωραίο να το βλέπεις».
https://twitter.com/StefTsitsipas/status/1251500598463258625

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.