ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 8.500 δολαρίων

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τιμωρήθηκε με πρόστιμο 8.500 δολαρίων

Οι διοργανωτές του Roland Garros ανακοίνωσαν σήμερα (09/10) ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο ύψους 8.500 δολαρίων.

Συγκεκριμένα, η Διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε σήμερα πως τιμωρεί τον Έλληνα τενίστα με 3.000 δολάρια για λήψη οδηγιών από τον πάτερα και προπονητή του, στη διάρκεια του 1ου γύρου του τουρνουά, ενώ θα πληρώσει ακόμα 4.000 δολάρια για αντίστοιχο περιστατικό στον 4ο γύρο του τουρνουά.

Κατά την διάρκεια ενός αγώνα Grand Slam, απαγορεύεται το κοουτσάρισμα από την κερκίδα, ενώ ο 22χρονος τενίστας θα δώσει άλλα 1.500 δολάρια για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει βάλει ένα σεβαστό ποσό στην τσέπη του από την πορεία του στο Γαλλικό Όπεν. Έχει ήδη καταφέρει να συγκεντρώσει 1,167 εκατ. ευρώ και αν νικήσει τον Τζόκοβιτς στον ημιτελικό, εξασφαλίζει αυτόματα το ποσό των 850.500 ευρώ για τη συμμετοχή του στον τελικό της Κυριακής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.