ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κυρίαρχος» των κρίκων o Λ.Πετρούνιας για ακόμα μια χρονιά: Πρωταθλητής Ευρώπης για 5η φορά (βίντεο)

«Κυρίαρχος» των κρίκων o Λ.Πετρούνιας για ακόμα μια χρονιά: Πρωταθλητής Ευρώπης για 5η φορά (βίντεο)

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για ακόμη μία φορά κάνει περήφανη τη χώρα μας καθώς είναι ο άρχοντας τον κρίκων!

Ο Λευτέρης παρουσίασε φανταστικό πρόγραμμα στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βασιλείας και με 15.400β. κατέκτησε με άνεση το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα.

Στη σύζυγο του και τις κόρες του αφιέρωσε τη σημερινή του προσπάθεια στη Βασιλεία ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Κλείνοντας την παρένθεση των δύο ετών απουσίας, ο Ολυμπιονίκης των κρίκων έγραψε το όνομά του με ολόχρυσα γράμματα στην ιστορία του αθλήματος, αφού κατέκτησε τον πέμπτο ευρωπαϊκό του τίτλο, ξεπερνώντας τον θρύλο του αγωνίσματος, Γιούρι Κέκι.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος Ναγκόρνιι με μεγάλη διαφορά από τον Πετρούνια (15,033 β.) και το χάλκινο ο Ιταλός Μαρέσκα με 14,900 β.

Με τη νίκη αυτή ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε τα δέκα χρυσά μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, ενώ ισοφάρισε τον Βλάση Μάρα που έχει επίσης πέντε χρυσά μετάλλια (στον μονόζυγο) και απέχει έναν από τον Ούγγρο Μπέρκι που έχει το ρεκόρ των έξι χρυσών στον πλάγιο ίππο.

https://twitter.com/UEGymnastics/status/1385955654964289536

Η ΤΕΛΙΚΉ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Λευτέρης Πετρούνιας 15.400

Νικίτα Ναγκόρνι (Ρωσία) 15033

Σαλβατόρε Μαρέσκα (Ιταλία) 14.900

Αρτούρ Αβετισιάν (Αρμενία) 14.866

Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία) 14733

Ίγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 14.666

Βίντσεντς Χεκ (Αυστρία) 14.666

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βαχάγκν Νταβτιάν (Αρμενία) 14.658

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.