ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γ.Πιλίδης: Δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ – «Σβήστηκε» ο διετής αποκλεισμός του

Πριν από λίγες μέρες είχε ανακοινώση την απόφασή του να αφήσει οριστικά την πάλη προκειμένου να αγωνιστεί στο ΜΜΑ

Γ.Πιλίδης: Δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ – «Σβήστηκε» ο διετής αποκλεισμός του

Ο Γιωρίκας Πιλίδης δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ που έσβησε τον διετή αποκλεισμό τον οποίο του είχε υποβάλλει η ελληνική ομοσπονδία πάλης.

Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ έγινε γνωστή μέσω ανάρτησης της δικηγόρου του Γιωρίκα Πιλίδη, Ειρήνης Μαρούπα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της δικηγόρου του, Ειρήνης Μαρούπα:

«ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΩΡΙΚΑ ΠΙΛΙΔΗ

Μετά από έναν χρόνο παράνομου αποκλεισμού, του εννέα φορές παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλητή Γιωρίκα Πιλίδη ΓΙΩΡΙΚΑ, τον οποίον του επέβαλε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, πανηγυρικά τον ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, ακυρώνοντας την αδιανόητη και παράνομη ποινή αποκλεισμού του, από κάθε αθλητική διοργάνωση για δύο έτη.

Επιτέλους, ο Γιώργος Πιλίδης επιστρέφει στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Συνέχισε το ευ αγωνίζεσθαι Γιωρίκα.

Είμαστε όλοι έτοιμοι να χαρούμε με τις επιδόσεις σου και να σε καμαρώσουμε να υψώνεις την ελληνική σημαία.

Η δικηγόρος του Γεωργίου Πιλίδη
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.