Γ.Πηλίδης: «Πήρα τα χρήματα μου από το Survivor – Ο Ατζούν είναι εξηγημένος… δεν είναι Ομοσπονδία»

Νέες αιχμές από τον Γιωρίκα Πηλίδη για την Ομοσπονδία πάλης

Γ.Πηλίδης: «Πήρα τα χρήματα μου από το Survivor – Ο Ατζούν είναι εξηγημένος… δεν είναι Ομοσπονδία»

Για «πόλεμο» από την πλευρά της Ομοσπονδίας έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο πρωταθλητής της πάλης, Γιωρίκας Πηλίδης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» λέγοντας ότι δέχεται πόλεμο από την Ομοσπονδία.

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία», είπε ο Γιωρίκας Πηλίδης.

«Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα», πρόσθεσε.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είπε στη συνέχεια: «Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.