Μπιορν Μποργκ: «Ο Νόβακ έχει ακόμη 3-5 καλά χρόνια στο τένις – Θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ»

Ο θρυλικός Σουηδός τενίστας έχει κατακτήσει 11 Grand Slam

Μπιορν Μποργκ: «Ο Νόβακ έχει ακόμη 3-5 καλά χρόνια στο τένις – Θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έγινε ο 2ος τενίστας μετά τον Ράφα Ναδάλ που έφτασε στα 22 Grand Slam και όλοι περιμένουν από εκείνο να πετύχει το απόλυτο ρεκόρ στην πορεία της καριέρας του.

Με αυτή την άποψη συμφωνεί και ο Μπιορν Μποργκ. Ο θρυλικός Σουηδός τενίστας με τα 11 Grand Slam είπε για τον Σέρβο: «Πιστεύω πως ακόμα έχει 3 με 5 χρόνια πολύ καλού τένις μπροστά του. Θέλει να σπάσει όλα τα ρεκόρ στο άθλημα, να δημιουργήσει τα δικά του ρεκόρ. Πιστεύω πως θα κερδίσει αρκετά Grand Slams ακόμα και του εύχομαι τα καλύτερα».

Ο Μποργκ που είναι από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών στο χώμα αναφέρθηκε και στον Ράφα Ναδάλ και στο πάθος του για το παιχνίδι: «Στο Laver Cup, άνοιγαν το γήπεδο από τις 6 το πρωί, επειδή ο Ράφα ήθελε να κάνει σερβίς για μια ώρα μόνος του, πριν ξεκινήσει η προπόνηση. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον παίκτη να περνάει τόσες πολλές ώρες στο court. Είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, έχει αφιερώσει πολύ χρόνο για να βελτιώσει το τένις του και το κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Είναι απίστευτο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο Τζόκοβιτς όσο και ο Ναδάλ είναι στην Team Europe του Laver Cup όπου είναι αρχηγός ο Μποργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.