ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέος «βασιλιάς» του Wimbledon ο Κάρλος Αλκαράθ: Αποκαθήλωσε τον Τζόκοβιτς με 2-3 σετ

Ο Αλκαράθ κατέκτησε το δεύτερο Grand Slam της καριέρας του

Νέος «βασιλιάς» του Wimbledon ο Κάρλος Αλκαράθ: Αποκαθήλωσε τον Τζόκοβιτς με 2-3 σετ

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο νέος «βασιλιάς» του Wimbledon. Έπειτα από μία ασύλληπτη μάχη που κράτησε τέσσερις ώρες και σαράντα δύο λεπτά, ο Ισπανός τενίστας επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ και κατέκτησε το δεύτερο Grand Slam της καριέρας του, αποκαθηλώνοντας τον Σέρβο πρωταθλητή, ο οποίος έχασε την ευκαιρία να σηκώσει το 24ο Grand Slam του.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς,είδε το όνειρο του να φτάσει τα 24 Grand Slam να «σβήνει» στο Wimbledon, όπου διεκδικούσε τον 8ο τίτλο του, επίδοση ρεκόρ που κατέχει ο Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ έβαλε φρένο στον ασύλληπτο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είχε να χάσει από το 2013 στη διοργάνωση και κατέκτησε το Wimbledon, αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται ο ο διάδοχος της Big 3 (Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Φέντερερ).

Ο Ισπανός τενίστας σήκωσε το δεύτερο Grand Slam τίτλο του, δείχνοντας ότι είναι εξαιρετικός τενίστας σε όλες τις επιφάνειες, την ώρα που ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε την ευκαιρία να σηκώσει το 24ο Grand Slam τίτλο του και τον όγδοο στο Wimbledon.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.