ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποινή αποκλεισμού δύο ετών από την ομοσπονδία Πάλης στον Πιλίδη

Ο Γιώργος Πιλίδης και άλλοι τέσσερις παλαιστές τιμωρήθηκαν για τα επεισόδια στις Σέρρες τον περασμένο Μάιο

Ποινή αποκλεισμού δύο ετών από την ομοσπονδία Πάλης στον Πιλίδη

Με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα τιμωρήθηκε ο Γιώργος Πιλίδης από την ομοσπονδία πάλης.

Σήμερα συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο και αποφάσισε την τιμωρία 5 ατόμων για τα όσα έγιναν στις Σέρρες τον περασμένο Μάιο. Ο Πιλίδης δέχτηκε την πιο βαριά ποινή μαζί με τον κ. Μανουηλίδη, πρώην αθλητή και εκπρόσωπό τους.

Ο Πιλίδης πέρα από τα 2 χρόνια αποκλεισμό, παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Φιλάθλου πνεύματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής, θα αποβληθεί δια παντός από το άθλημα.

Στην ΕΦΙΠΗΔ πήγε και ο φάκελος του Μανουηλίδη, ενώ τιμωρήθηκαν για τα επεισόδια και οι Τσεκιρίδης (1,5 χρόνο), Μπινεμπάουμ (1 χρόνο) και Ξενίδης (1 χρόνο), αμφότεροι αθλητές. Μάλιστα, όταν πήγαν να απολογηθούν στην ομοσπονδία, φέρονται να μην ήθελαν να συνεργαστούν, κάτι που οδήγησε σε αυστηρή ποινή.

Ολοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι (αρκετές δεκάδες) είτε απαλλάχθηκαν, είτε δέχτηκαν επίπληξη, ή ποινή με αναστολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς το παρόν η ομοσπονδία δεν έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση για την απόφασή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.