ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 1-0: Δεύτερη νίκη στη Super League

Δεύτερο “τρίποντο” για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός 1-0: Δεύτερη νίκη στη Super League

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Τρίπολης, μετά τις αρχές Οκτωβρίου. Οι Αρκάδες επικράτησαν εντός έδρας του Ιωνικού με 1-0, σε ματς για την 13η αγωνιστική στη Super League. 

Δεύτερο “τρίποντο” για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα και αυτό στο “Θ. Κολοκοτρώνης”.

Με τη νίκη του αυτή, ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 13 βαθμούς και άφησε τον Ιωνικό στους 7 βαθμούς και στην… ουρά της βαθμολογίας στη Super League.

Ο Αστέρας Τρίπολης πίεσε από τα πρώτα λεπτά τον Ιωνικό και προσπάθησε για το γκολ. Μόλις στο 8′ o Χουτεσιώτης είχε μεγάλη επέμβαση σε κοντινή προβολή του Μπενίτο. Η ομάδα της Νίκαιας έψαξε κάποια καλή αντεπίθεση και στο 16′ είδε τον Παπαδόπουλο να βγάζει το σουτ του Μάντζη από τη μικρή περιοχή. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπενίτο των Αρκάδων βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Χουτεσιώτης έδιωξε.

Δυο λεπτά, μετά, ήρθε τελικά το γκολ των γηπεδούχων. Ο Αστέρας Τρίπολης αναπτύχθηκε από τα δεξιά, ο Τιλίκα γύρισε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μύγας απέτυχε να διώξει και ο Σίτο προ κενής εστία έκανε το 1-0. Ο Ιωνικός προσπάθησε να… βγάλει αντίδραση πριν το φινάλε του πρώτου μέρους αλλά το μόνο που ξεχώρισε από αυτά που έκανε, ήταν μια ατομική ενέργεια του Λοβέρα στο 44′. Οι Αρκάδες διατήρησαν τον έλεγχο και έφτασαν με άνεση στην ανάπαυλα.

Ο Ιωνικός έδειξε να πατά καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα πέντε λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε γκολ στο 58′ με τον Μπενίτο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο VAR, για… χιλιοστά. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο, παίζοντας στα ίσα τους γηπεςδούχους.

Στο 80′ όμως ο Χουτεσιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση, σε κοντινή προβολή του Τιλίκα στο δεύτερο δοκάρι. Ο Ιωνικός τα έδωσε όλα για το γκολ της ισοφάρισης, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να φύγει από την Τρίπολη με τον βαθμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.