ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παίκτης έμεινε εκτός αποστολή σε ματς Champions League γιατί… ήθελε να κάτσει σε άλλη θέση στο λεωφορείο!

Παίκτης έμεινε εκτός αποστολή σε ματς Champions League γιατί… ήθελε να κάτσει σε άλλη θέση στο λεωφορείο!

Απίστευτα πράγμα λίγη ώρα πριν από την αναμέτρηση της Μπριζ με τον Ντόρτμουντ, καθώς ο Εμάνουελ Ντένις (παίκτης των Βέλγων), έμεινε εκτός αποστολής γιατί… δεν του άρεσε η θέση του στο λεωφορείο.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος είχε βάλει και τα δύο γκολ στη νίκη της βελγικής ομάδας επί της Ζενίτ, ήθελε άλλη θέση από αυτή που είχε στο πούλμαν της ομάδας μετά τις αλλαγές που έγιναν λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον κορωνοϊό και εκνευρίστηκε τόσο ώστε να κατέβει από αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και αφού κατέβηκε, έμεινε και εκτός αποστολής τελικά, όπως επιβεβαίωσε ο προπονητής Φιλίπ Κλεμάν, κάνοντας λόγο για παραβίαση των κανονισμών της ομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.