ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κανονικά οι ημιτελικοί των διοργανώσεων της UEFA σύμφωνα με το ESPN

Κανονικά οι ημιτελικοί των διοργανώσεων της UEFA σύμφωνα με το ESPN

Μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξουν γνώμη και να επιστρέψουν στις τάξεις της φαίνεται πως δίνει η UEFA στις ομάδες που αποφάσισαν να αποσχιστούν δημιουργώντας την European Super League.

Σύμφωνα με το ESPN, τα ημιτελικά Champions και Europa League της τρέχουσας σεζόν θα διεξαχθούν κανονικά, με τη συμμετοχή δηλαδή και των ομάδων που έχουν αποφασίσει να συνιδρύσουν (μαζί με άλλα μεγάλα κλαμπ) κλειστή λίγκα.

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Ρεάλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στο Europa League. Η UEFA φέρεται να αποφάσισε να μην τις αποβάλει άμεσα από τις τάξεις της, κάτι που θα προκαλούσε αναστάτωση στη διοργάνωση εν όψει και των αγώνων που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κύριοι, κάνετε λάθος. Υπάρχει ακόμη χρόνος να αλλάξετε γνώμη», είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, απευθυνόμενος στους «αποστάτες» σήμερα από το συνέδριο της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.