ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτά είναι τα πέντε ζευγάρια των play-offs του Champions League: Με ποιον θα παίξει η ΑΕΚ και με ποιον ο Παναθηναϊκός

Μεγάλες νίκες των ελληνικών ομάδων

Αυτά είναι τα πέντε ζευγάρια των play-offs του Champions League: Με ποιον θα παίξει η ΑΕΚ και με ποιον ο Παναθηναϊκός

Γνωστά έγιναν τα πέντε ζευγάρια των play-offs του Champions League, και πλέον απομένει η ρεβάνς της Νέας Φιλαδέλφειας για να μάθει η Αντβέρπ αν θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ ή την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Παναθηναϊκός έγραψε ιστορία στο «Βελοντρόμ», καθώς με «ήρωα» τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι και… λυτρωτή στην κανονική διάρκεια τον Φώτη Ιωαννίδη άφησε την Μαρσέιγ εκτός Champions League, επικρατώντας με 3-5 στα πέναλτι καθώς οι δύο κανονικοί αγώνες είχαν ληξει με 2-2.

Το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την πορτογαλλική Μπράγκα σε ένα από τα έξι ζευγάρια των play-offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον ο μόνος «αστερίσκος» είναι η αντίπαλος της Αντβέρπ.

Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να αποκλείσει την Μπράγκα στα play-offs για να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο των ομίλων.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην Πορτογαλία στις 23 Αυγούστου και η ρεβάνς έξι ημέρες αργότερα, στις 29 του μήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αμφότερα τα ματς θα γίνουν στις 22:00, όπως και όλοι οι αγώνες αυτού του γύρου.

Η ΑΕΚ με τον «θρίαμβο» της επί της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ είναι το μεγάλο φαβορί για να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τους πρωταθλητές Βελγίου και καλείται στην κατάμεστη «OPAP Arena» (19/8, 21:45) να… σφραγίσει την μεγάλη πρόκριση.

Τα ματς των play-offs θα γίνουν στις 22-23/8 και 29/30-8. Όλα τα παιχνίδια θα κάνουν σέντρα στις 22:00.

Τα ζευγάρια των play-offs του Champions League:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μακάμπι Χαϊφα – Γιούνγκ Μπόις
Αντβέρπ – ΑΕΚ/Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Ρακόβ – Κοπεγχάγη
Μόλντε – Γαλατάσαραϊ
Ρέιντζερς – PSV
Μπράγκα – Παναθηναϊκός

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.