ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Champions League: Σήμερα ο αγώνας της ΑΕΚ εναντίον της Αντβέρπ – Οι πιθανές συνθέσεις

Η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη από 30.000 κόσμο που θα βοηθήσει την Ένωση να εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο

Champions League: Σήμερα ο αγώνας της ΑΕΚ εναντίον της Αντβέρπ – Οι πιθανές συνθέσεις

Η ΑΕΚ, σήμερα το βράδυ αναμένεται να δώσει έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της τελευταίες δεκαετίας, καθώς υποδέχεται την Αντβέρπ στη ρεβάνς των play off του Champions League.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να «σφραγίσει» μια χρυσή περίοδο της Ιστορίας της με την πρόκριση στους ομίλους, που θα συμπληρώσει το νταμπλ της περιόδου 2022/23.

Το ίδιο, όμως, επιδιώκουν και οι Βέλγοι, που επίσης κατέκτησαν το πρωτάθλημα και το κύπελλο στη χώρα τους την προηγούμενη σεζόν!

Το υπέρ τους 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει ένα μικρό προβάδισμα το οποίο μπορεί εύκολα να «εξανεμιστεί» στην «καυτή» έδρα της ΑΕΚ.

Η OPAP Arena θα είναι κατάμεστη από 30.000 κόσμο που θα βοηθήσει την Ένωση να εκπληρώσει τον μεγάλο της στόχο.

Έτσι, πέντε χρόνια μετά την αναμέτρηση με τη Βίντι, ο «Δικέφαλος» βρίσκεται ξανά στην ίδια θέση. Τότε τα είχε καταφέρει με νίκη στη Βουδαπέστη και ισοπαλία στο ΟΑΚΑ.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο μηρό στην Αμβέρσα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ίσως πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Στον αντίποδα, η Αντβέρπ έχει πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ, αφού την παραμονή του πρώτου αγώνα πούλησε στον Άγιαξ τον βασικό της (Άβιλα) και στο ματς με την ΑΕΚ αποβλήθηκε ο αντικαταστάτης του (Μπατάιγ) άρα είναι τιμωρημένος για το αποψινό παιχνίδι.

Διαιτητής: Φρανσουά Λετεξιέ (Γαλλία)

Πιθανές συνθέσεις:

ΑΝΤΒΕΡΠ (Μαρκ Φαν Μπόμελ): Μπιτέζ, Βαν ντεν Μπος, Ντε Λετ, Αλντερβάιρελντ, Κεϊτά, Φερμέιρεν, Μπαλίκουϊσα, Εκέλενκαμπ, Κερκ, Οντρέικα, Γιάνσεν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πόνσε

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.