ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA μετά και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Champions League

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League όπως έγινε και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού

Η βαθμολογία της Ελλάδας στην UEFA μετά και τον αποκλεισμό της ΑΕΚ από το Champions League

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Αντβέρπ έχασε το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League και δεν έδωσε βαθμούς στην Ελλάδα, στη βαθμολογία της UEFA.

Η ΑΕΚ θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League -όπως έγινε και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού-.

Η Ελλάδα παρέμεινε στους 22.725 βαθμούς και στη 19η θέση της βαθμολογίας της UEFA, αλλά είδε την 15άδα να… απομακρύνεται.

Η πρόκριση της Κοπεγχάγης επί της Ράκοφ «εκτόξευσε» τη Δανία, που είναι πλέον 14η. Η 15η Νορβηγία έχει 26.250 βαθμούς, μία διαφορά που δείχνει δύσκολο να καλυφθεί από τη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Νορβηγία ακολουθούν στην βαθμολογία της UEFA Ισραήλ (25.500), Ουκρανία (25.400) και Τσεχία (24.550), ενώ κάτω από την Ελλάδα και σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται πάντα η Κροατία (22.400), με την Πολωνία (22.250), που πήρε βαθμούς χάρη στη Ράκοφ, να ακολουθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.