ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γουέιν Ρούνεϊ «μισεί» τη Λίβερπουλ και το απέδειξε ξανά (φώτο)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ «μισεί» τη Λίβερπουλ και το απέδειξε ξανά (φώτο)

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στη «μισητή» Έβερτον και αγωνιζόμενος για χρόνια στην παραδοσιακή αντίπαλο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γουέιν Ρούνεϊ βρίσκεται πάντα σε… κόντρα με τη Λίβερπουλ.

Ο Άγγλος επιθετικός πήρε έτσι μέρος στο… τρολάρισμα που γίνεται στους «κόκκινους» για το γεγονός ότι ο κορονοϊός έχει διακόψει την πορεία τους προς τον τίτλο μετά από 30 ολόκληρα χρόνια, αποκαλύπτοντας όσα του λένε στο δρόμο οι φίλοι της Έβερτον.

Οι δηλώσεις Ρούνεϊ για τη Λίβερπουλ
«Έχω φίλους που είναι οπαδοί της Έβερτον και μου λένε να κάνουμε κάτι για να διακοπεί η σεζόν και να μην το πάρουν. Ως Evertonian και παίκτης της Γιουνάιτεντ για 13 χρόνια κι εγώ δεν θα ήθελα να το δω αυτό… Αλλά όχι, πέρα από την πλάκα η Λίβερπουλ είναι φανταστική, έχουν κάνει τρομερή δουλειά και το αξίζουν. Έχει παρθεί η σωστή απόφαση με τη συνέχιση της σεζόν όποτε το επιτρέψει η κατάσταση. Φαντάζεστε να έχεις να πάρεις πρωτάθλημα 30 χρόνια κι όταν φτάνεις τόσο κοντά να στο παίρνουν μακριά με κάτι τέτοιο;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.