ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τσέλσι – Νόριτς 1-0: Χωρίς να «ιδρώσουν» οι μπλε παρέμειναν σε τροχιά

Τσέλσι – Νόριτς 1-0: Χωρίς να «ιδρώσουν» οι μπλε παρέμειναν σε τροχιά

Η Τσέλσι δεν έπαιξε το εντυπωσιακό ποδόσφαιρο των προηγούμενων αγωνιστικών, όμως πήρε αυτό που ήθελε καθώς επικράτησε με 1-0 της Νόριτς και συνέχισε να βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της νέας περιόδου.

Οι «Μπλε» του Λονδίνου θα μπορούσαν να κερδίσουν με μεγαλύτερο σκορ, έχοντας την απόλυτη κυριαρχία μέσα στον αγώνα απέναντι στα «Καναρίνια», αλλά η αστοχία των παικτών του Φρανκ Λάμπαρντ κράτησε το σκορ στο 1-0. Βέβαια μέχρι να μπει το πρώτο γκολ, το άγχος είχε κυριεύσει την ομάδα της Τσέλσι, μιας και ήταν ορατός ο κίνδυνος ακόμα μίας… γκέλας.

Την λύση έδωσε ο Ολιβιέ Ζιρού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν μετά από σέντρα του Πούλισιτς, βρέθηκε στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τσέλσι παρέμεινε στην 3η θέση με 63 βαθμούς και είναι στο +4 από την Λέστερ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν από έναν αγώνα λιγότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.