Κ.Ρονάλντο: Αφιέρωσε τη νίκη της Γιουβέντους στην Ιταλία και σε όσους παλεύουν με τον κορωνοϊό (φωτό)

Κ.Ρονάλντο: Αφιέρωσε τη νίκη της Γιουβέντους στην Ιταλία και σε όσους παλεύουν με τον κορωνοϊό (φωτό)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφιέρωσε τον 9ο διαδοχικό τίτλο της Serie A που κατέκτησε η Γιουβέντους, σε όλη την Ιταλία και σε όσους παλεύουν με τον κορωνοϊό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σκόρερ του πρώτου τέρματος της Γιουβέντους στη νίκη (2-0) απέναντι στην Σαμπντόρια έφτασε τα 32 γκολ (2 λιγότερα από τον Ιμόμπιλε), 52 συνολικά τις δύο σεζόν, δήλωσε ευτυχισμένος για το δεύτερο Scudetto και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει στο χτίσιμο της Ιστορία της “Γηραιά Κυρία”:

“Τα καταφέραμε! Πρωταθλητές της Ιταλίας. Ευτυχισμένος για το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και για να συνεχίσουμε να χτίζουμε την ιστορία αυτού του μεγάλου και υπέροχου συλλόγου. Αυτός ο τίτλος είναι αφιερωμένος σε όλους τους οπαδούς της Γιουβέντους, ιδίως σε αυτούς που έχουν υποφέρει και υποφέρουν από την πανδημία που μας εξέπληξε όλους ανατρέποντας τον κόσμο. Δεν ήταν εύκολο! Το θάρρος σας, η στάση σας και η αποφασιστικότητά σας ήταν η δύναμη που χρειαζόμασταν για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον σφιχτή τελευταία φάση πρωταθλήματος για να αγωνιστούμε μέχρι το τέλος για αυτόν τον τίτλο που ανήκει σε όλη την Ιταλία. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας! “, ανέφερε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σε ανάρτησή του στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CDHy0kDgVuM/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.