Champions League: Στους «8» Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν – Εκτός Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους

Champions League: Στους «8» Μάντσεστερ Σίτι και Λιόν – Εκτός Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους

Η Μάντσεστερ Σίτι τιμώρησε τα λάθη της Ρεάλ Μαδρίτης και η Λιόν άντεξε την πίεση της Γιουβέντους και του Κριστιάνο Ρονάλντο κι αμφότερες εξασφάλισαν την πρόκριση για το Final-8 του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τη νίκη της στη Μαδρίτη (1-2) κέρδισε και στην έδρα της με 2-1 και πήρε μια σπουδαία πρόκριση στους «8». Χάρη στα δύο απίστευτα λάθη του Ράφα Βαράν οι γηπεδούχοι νίκησαν και στο «Έτιχαντ» με 2-1 και με δύο νίκες κόντρα στη «βασίλισσα» πέρασαν πανηγυρικά στο Final 8 της Πορτογαλίας.

Με το ίδιο σκορ (2-1) κέρδισε και η Γιουβέντους τη Λιόν, αλλά αποκλείστηκε μετά το 1-0 της Γαλλίας. Έτσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε εκτός συνέχειας από νωρίς για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Ο Πορτογάλος έκανε ό,τι μπορούσε, βάζοντας δύο γκολ, αλλά δεν αποδείχθηκε «αρκετός» κόντρα στους Γάλλους, που πήραν ιστορική πρόκριση.

Τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 07/08
Γιουβέντους – Λιόν 2-1 (43’, 60’ Κριστιάνο Ρονάλντο / 12’ Ντεπάι)
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 2-1 (9’, 69’ Στέρλινγκ / 28’ Μπενζεμά)

Σάββατο 08/08
22.00 Μπάγερν Μονάχου – Τσέλσι (3-0)
22:00 Μπαρτσελόνα – Νάπολι (1-1)

Προημιτελικά:

Τετάρτη 12/08
22:00 Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν / «Ντα Λουζ»

Πέμπτη 13/08
22:00 Λειψία – Ατλέτικο Μαδρίτης / «Ζοσέ Αλβαλάδε»

Παρασκευή 14/08
22:00 Νάπολι ή Μπαρτσελόνα (1) – Τσέλσι ή Μπάγερν (2) / «Ντα Λουζ»

Σάββατο 15/08
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Λιόν (3) «Ζοσέ Αλβαλάδε»

Ημιτελικά:

Τρίτη 18/08
22:00 Λειψία ή Ατλέτικο (5) – Αταλάντα ή Παρί Σεν Ζερμέν (6) / «Ντα Λουζ»

Τετάρτη 19/08
22:00 Νικητής (1)/(2) – Νικητής (3) / «Ζοσέ Αλβαλάδε»

Τελικός:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυριακή 23/08
22:00 / «Ντα Λουζ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.