ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Kάζο για τη Σίτι: Έχασε με 5-2 από την Λέστερ στην έδρα της!

Kάζο για τη Σίτι: Έχασε με 5-2 από την Λέστερ στην έδρα της!

Το έχει μάλλον η μέρα, δεν εξηγείται αλλιώς, λίγες ώρες μετά την «τεσσάρα» που δέχθηκε η Μπάγερν Μονάχου, ήρθε η Μάντσεστερ Σίτι για να δεχθεί πέντε (!) γκολ στην έδρα της από την Λέστερ.

Η φετινή αγωνιστική περίοδος, λόγω όσων προηγήθηκαν με την καθυστερημένη λήξη της προηγούμενης, είναι… ανώμαλη και θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της πολλά σκαμπανεβάσματα σε πολλές ομάδες και διάφορα τρελά αποτελέσματα. Πόσο πιο τρελά να υπάρξουν, όμως, από αυτό που έκανε η Λέστερ στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί η ομάδα του Γκουαρδιόλα να προηγήθηκε μόλις στο 4′ με τον Μαχρέζ, αλλά οι «αλεπούδες» ισοφάρισαν στο 37′ με πέναλτι του Βέρντι και ο ίδιος παίκτης «ξαναχτύπησε» στο 54′ και στο 58′, κάνοντας το σκορ 1-3! Η Σίτι ήταν σε κατάσταση σοκ και στο 77′ ο Μάντισον έγραψε το 1-4 για την απίθανη Λέστερ, με την ομάδα του Μάντσεστερ να μειώνει σε 2-4 στο 84′ με τον Άικ και τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το show στο 88′ με το πέναλτι του Τίλεμανς για το τελικό 2-5!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.