ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόσχεση για επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Υπόσχεση για επιστροφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Την επιστροφή του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό του, υποσχέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζόρντι Φαρέ.

Η 24η Ιανουαρίου είναι μια ημερομηνία-κλειδί για την Μπαρτσελόνα, καθώς για εκείνη την ημέρα έχουν οριστεί οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Οι υποψήφιοι είναι οι Βίκτορ Φοντ, Τζόρντι Φαρέ, Τόνι Φρέισα, Λουίς Φερνάντεθ Αλά, Αγκούστι Μπενεντίτο, Πέπε Ριέρα και Ζοάν Λαπόρτα.

Όπως συνηθίζεται όλοι έχουν θέσει από τώρα τους στόχους του σε περίπτωση που εκλεγούν. Ένας εξ αυτών, ο Τζόρντι Φαρέ μάλιστα αναφέρθηκε και σε μεταγραφές τονίζοντας πως θα αποτελέσει προτεραιότητα η επιστροφή του Νεϊμάρ.

«Με ρώτησαν αν θα προσπαθήσω να φέρω στην Μπαρτσελόνα τον Νεϊμάρ. Φυσικά και θα το επιχειρήσω. Ενας παίκτης σαν κι αυτόν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε νίκες, τίτλους και σίγουρα σε περισσότερα έσοδα», ήταν τα λόγια του σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα «AS».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Νεϊμάρ είχε δηλώσει ότι θέλει να αγωνιστει ξανά μαζί με τον Μέσι, με τους περισσότερους να θεωρούν δεδομένο το σενάριο μετακόμισης του Αργεντινού στο Παρίσι και την Παρί Σεν Ζερμέν και όχι την επιστροφή του Βραζιλιάνου στη Βαρκελώνη. Κάτι που ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε πλέον…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.