Euro 2020: Ισοπαλία για την Ισπανία με την Πολωνία και τώρα κυνηγά την τελευταία ευκαιρία της για πρόκριση στους «16»

Euro 2020: Ισοπαλία για την Ισπανία με την Πολωνία και τώρα κυνηγά την τελευταία ευκαιρία της για πρόκριση στους «16»

Δεύτερη ισοπαλία για την Ισπανία, η οποία έμεινε στο 1-1 με την Πολωνία και θα κυνηγήσει στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου την πρόκριση στους «16» του Euro 2020.

Έχοντας αναδειχθεί ισόπαλοι με τη Σουηδία στον πρώτο τους αγώνα, για τους φούριας ρόχας η νίκη έμοιαζε με υποχρέωση. Και όταν ο Μοράτα στο 23′ έκανε από κοντά το 1-0, δίνοντας και μια απάντηση σε οπαδούς και Τύπο για την κριτική των τελευταίων ημερών, όλα έδειχναν να στρώνουν για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Δεν ήταν, όμως, έτσι…

Η Ισπανία έδειχνε να χαλαρώνει μετά το προβάδισμα και στο 43′ η Πολωνία μπορούσε να την τιμωρήσει αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά το ωραίο σουτ του Σφιντέρσκι, ενώ στην επαναφορά ο Λεβαντόφσκι σούταρε πάνω στον Σιμόν. Ο φορ της Μπάγερν Μονάχου και μεγάλο αστέρι των Πολωνών, όμως, εξιλεώθηκε στο 54′, όταν με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Σκορ που θα μπορούσε να αλλάξει άμεσα όμως, αφού στο 56′ οι γηπεδούχοι πήραν πέναλτι για πάτημα του Μόντερ στον Μορένο. Αυτός ήταν που ανέλαβε και την εκτέλεση αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τον Μοράτα στην επαναφορά να δίνει νέο πάτημα για κριτική αφού… κατάφερε να αστοχήσει προ κενής εστίας.

Στη συνέχεια, στο 84′, είχε νέα ευκαιρία για να σκοράρει αλλά ο Σέζνι απέκρουσε και με το 1-1 να μένει ως το τέλος η Ισπανία πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει τη Σλοβακία στην τελευταία αγωνιστική για να προκριθεί στους «16».

Ισπανία: Σιμόν, Μ. Γιορέντε, Λαπόρτ, Π. Τόρες, Άλμπα, Ρόντρι, Πέδρι, Κόκε (68′ Φαμπιάν Ρουίθ), Μορένο (68′ Σαράμπια), Όλμο (62′ Φεράν Τόρες), Μοράτα (87′ Ιαρθάμπαλ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολωνία: Σέζνι, Μπερεζίνσκι, Γκλικ, Μπεντνάρεκ (85′ Νταβίντοβιτς), Γιόβζιακ, Μόντερ (85′ Λινέτι), Κλιχ (55′ Κοσλόφσκι), Πούχασζ, Ζιελίνσκι, Σφιντέρσκι (68′ Φρανκόφσκι), Λεβαντόφσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.