ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αργεντινή: Ποδοσφαιρίστρια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγο – Ήταν μητέρα δύο παιδιών 

Αυτοκτόνησε ο δράστης

Αργεντινή: Ποδοσφαιρίστρια ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγο – Ήταν μητέρα δύο παιδιών 

Η ποδοσφαιρίστρια Φλορένσια Γινιαθού ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Φλορένσια Γινιαθού, η οποία αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Αργεντίνο, είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο νομικά ήταν ακόμη μαζί αλλά βασικά είχαν χωρίσει, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί. Τον Νοέμβριο του 2023, όμως, αφέθηκε ελεύθερος και τελικά λίγους μήνες μετά έγινε το κακό…

Η είδηση για τη δολοφονία της ποδοσφαιρίστριας προκάλεσε σοκ στη χώρα, με την ομάδα της να αναφέρει τα εξής σε ανακοίνωσή της…

«Η Φλορένσια Γινιαθού ήταν παίκτρια στην Πρώτη Κατηγορία Γυναικείου Ποδοσφαίρου 11 του Club Atlético Argentino. Λυπούμαστε πολύ για τη δολοφονία της που ήταν γυναικοκτονία. Χθες ο σύζυγός της, Ινιάσιο Νότο, την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Παρά το γεγονός ότι ήταν νομικά ακόμη παντρεμένοι, είχαν χωρίσει, τον είχε ήδη καταγγείλει επανειλημμένα, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2023.

Η Φλορένσια είχε 2 παιδιά, τον Άμπαρ και τον Μίλο, 5 και 7 ετών, Ο δολοφόνος-γυναικοκτόνος άφησε σημείωμα στην πόρτα του σπιτιού που έλεγε: «Καλέστε την αστυνομία, τα παιδιά είναι μόνα τους». Πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πένθος, μια ακόμη γυναίκα δολοφονήθηκε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα σε θυμόμαστε πάντα Φλορ, να απλώνεις το χέρι σου με ένα χαμόγελο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.